Jotta tilassa olisi hyvä olla...

Woodroomin toteutuksissa puun luonnollinen pinta antaa parastaan, visuaalisesti upea luonnollinen tekstuuri kutsuu koskettamaan sekä monimuotoinen pinta luo tilaan kuin tilaan miellyttävän akustiikan. Luonnollisesti kaikki toteutetaan mittatilaustyönä, halutulla sävymaailmalla ja halutun kokoisena ja asennettuna. 


Puuseinät rakennetaan siten että niihin on mahdollista toteuttaa hyllyjä, logot, upotettuja tauluja markkinointi viestintään, valoja yms. jolloin seinät soveltuvat erinomaisesti messuseiniksi ja liiketiloihin.

Räätälöidyt messuseinät saa myös vuokrattuna, jolloin seinät toimitetaan messupaikalle, asennetaan ja haetaan varastointiin. Kysy eri mahdollisuuksista!


Puinen messuseinä on

Monikäyttöinen

Palamainen rakenne mahdollistaa saman seinän erilaisen hyödyntämisen eri messutapahtumissa. Muuttuvat huomioelementit, hyllyt, integroidut esitehyllyt, valot jne.
Kysy tästä!


Kestävä

Puuseinä on helppo huoltaa ja korjata toimestamme, joten seinä on kuin uusi eri tapahtumissa.

Puun hyvät ominaisuudet

Voimakas tekstuuri on akustisesti erinomainen, seinä suorastaan kutsuu koskettamaan ja tutkitusti puulla on rauhoittava vaikutus joka hektisessä messutapahtumassa  on ehdoton valttikortti.

Ekologinen ja kustannustehokas

Moneen kertaan käytettävä ja kierrätys - ja ylijäämäpuusta pääosin käsityönä toteutettava seinä erittäin ekologinen ja moneen kertaan käytettävä ja muuntautumiskykyisenä myös kustannustehokas.